Activa, uw partner voor

International business support & development

U heeft een succesvol bedrijf in het buitenland en u wilt zich gaan vestigen in Nederland. Daar komt heel wat bij kijken, niet alleen een andere taal en cultuur, maar wellicht verschillen de regels op het gebied van ondernemen en belasting ook wel van wat u gewend bent. Bij Activa IBS&D helpen wij u graag verder om u te ondersteunen in deze situatie.

Buitenlandse klant

Activa IBS&D is gevestigd in Hoofddorp, een plaats in de Haarlemmermeer. Deze regio maakt deel uit van de Amsterdam Metropolitan Area. Hieronder vallen onder andere Amsterdam, Aalsmeer, Nieuw-Vennep, Schiphol, Leiden en Haarlem. Veel buitenlandse bedrijven kiezen er dan ook voor om zich hier te vestigen. Voor Activa IBS&D een logische stap om zich te richten op deze klant.

International Business Support

Vanaf het moment dat u zich met uw bedrijf vestigt in Nederland, kan Activa IBS&D u van dienst zijn. Wij geven advies voor de juiste juridische bedrijfsstructuur en brengen de uitvoering hiervan tot stand. Wij verzorgen onder meer ook accountantsdiensten, belastingadvies, payroll & recruitment en algemeen advies & general support. De professionals van Activa IBS&D hebben jarenlange ervaring met dit werk.

International Business Development

Na de eerste drukte die een overstap naar het buitenland met zich meebrengt, is het tijd om verder te kijken en de markt te verkennen. Uiteraard wilt u winstgevende klanten in de juiste marktsegmenten benaderen. Hierbij komen onze experts uitstekend van pas. Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van bedrijven op een nieuwe markt. Uw bedrijf moet zich blijven doorontwikkelen en daarom bieden wij de volgende services aan: haalbaarheidsstudies en maatwerk marktonderzoek, markt entree strategie, opzetten sales en distributie structuur, marketing en promotie campagnes en interim management.