Oog voor "financiële" details
is voor Activa niet meer dan logisch

Bij Activa staat de klant centraal

Als ondernemer is het belangrijk dat uw administratie op orde is. Misschien bent u zo druk met uw onderneming bezig, dat de administratie bijhouden er bij inschiet. Net als de belastingaangifte. Iedereen weet dat het gedaan moet worden, maar plots is het al zo ver. Voor al deze zaken kunt u terecht bij de experts van Activa.

Accountants

Bij Activa hebben wij doorgewinterde accountants in dienst die u veel werk uit handen kunnen nemen. U kunt bijvoorbeeld uw hele administratie bij ons onderbrengen zodat u zich daar zelf geen zorgen meer om hoeft te maken.
Wij begrijpen het ook als u zelf liever uw administratie wilt bijhouden, maar wel controle van ons wilt. Ook dit is mogelijk. Wij adviseren u dan over de keuze van het financiële softwarepakket.
Natuurlijk zijn onze accountants ook ervaren in het maken van een jaarrekening. Zij leggen u haarfijn uit waar u als ondernemer rekening mee moet houden, zoals bijvoorbeeld een samenstellingsverklaring en helpen u hiermee.

  •  

Belastingadvies

Uiteraard verzorgen de belastingadviseurs van Activa de belastingaangifte(n) voor uw bedrijf, maar privé aangiften kunnen wij ook voor u uit handen nemen. Denk daarbij aan zaken zoals inkomsten- en vennootschapsbelasting, aangifte van schenk- en erfbelasting en dividendbelasting. U kunt met een gerust hart alle belastingaangiften uitbesteden bij ons.
Daarnaast verzorgen onze fiscalisten ook salarisverwerking voor uw onderneming. Uiteraard is het mogelijk om zelf te bepalen van welke diensten u gebruik wilt maken. Dit kan variëren van het verwerken van de maandelijkse salarisstroken en het verzorgen van de belastingaangifte tot het doorgeven van gegevens aan de pensioenfondsen.

  •  

Terug naar het verleden is onvermijdelijk op het gebied van aangiften

Liever kijk ik samen met u naar het heden en de toekomst. Door een nauwe samenwerking kan ik u op tijd acties voorstellen om fiscaal voordeel te behalen. Uw voordeel geeft mij werkplezier!

René ’t Lam
Fiscaal jurist & Register Belastingadviseur

René 't Lam Fiscaal jurist & Register Belastingadviseur