Activa, uw partner
op het gebied van accountancy en belastingadvies in Hoofddorp

Wij krijgen energie van het zoeken naar oplossingen voor administratieve en fiscale uitdagingen.

Bij Activa staan wij dicht bij onze klanten. Wij helpen u graag met alles op het gebied van administratie, accountancy en belastingadvies. In ons kleinschalige kantoor in Hoofddorp hechten wij waarde aan betrokkenheid en aandacht. Wij zien onszelf niet louter als accountant of belastingadviseur. Wij gaan verder dan dat. U vindt in ons een sparringpartner, meedenker en klankbord.

De ondernemers achter Activa

Activa, in 1988 gestart als Administratiekantoor De Bruin & Van der Voet, heeft in de loop der jaren diverse veranderingen ondergaan. Inmiddels heeft de huidige directie, bestaand uit Ruud Bouman, René ’t Lam en Willem Verhoeff hun weg gevonden en staat sinds 2015 in deze formatie aan het roer van Activa. Met 25 medewerkers kunt u Activa beschouwen als klein advieskantoor. Desalniettemin zijn wij groot in onze adviezen.

Bij ons is iedere klant welkom. Wij hebben jarenlange ervaring met zowel ondernemers als particulieren. U kunt bij ons terecht met al uw vraagstukken betreffende onder andere salarisadministratie, belastingadvies en financiële zaken. Met andere woorden, alles waarvoor u een accountant of belastingadviseur nodig heeft.

Heeft u interesse in onze diensten?
Neem dan contact op via 023-5614787

Maak kennis

Ruud Bouman Accountant Administratieconsulent

Ruud Bouman

Accountant-Administratieconsulent &
Register Belastingadviseur
René 't Lam Fiscaal jurist & Register Belastingadviseur

René ’t Lam

Fiscaal jurist & Register Belastingadviseur

Willem Verhoeff

Fiscaal jurist & Register Belastingadviseur

Terug naar het verleden is onvermijdelijk op het gebied van aangiften

Liever kijk ik samen met u naar het heden en de toekomst. Door een nauwe samenwerking kan ik u op tijd acties voorstellen om fiscaal voordeel te behalen. Uw voordeel geeft mij werkplezier!

René ’t Lam
Fiscaal jurist & Register Belastingadviseur

René 't Lam Fiscaal jurist & Register Belastingadviseur

Gepassioneerde accountant
en belastingadviseur

Activa Groep BV
Schiphol Hoofddorp